Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Terug naar het overzicht

HR-freelancers met Ina

 

Investeren in Lange Termijn Relaties – Het Geheim voor HR Freelancers

Als HR-freelancer ben je altijd op zoek naar nieuwe, boeiende projecten die je vaardigheden uitdagen en je carrière vooruithelpen. We praten met Ina, onze expert op vlak van HR-profielen voor freelancers, en vaste contracten. Volgens haar ligt de sleutel tot succes in het investeren in langetermijnrelaties. Dit is wat ze te zeggen heeft:

Het Belang van Vertrouwen en Langdurige Samenwerking

"Als ik één advies zou mogen formuleren aan HR-freelancers die op zoek zijn naar een tof aansluitend project, dan zou ik zeggen: vooral investeren in lange termijn relaties," zegt Ina. "Ik merk heel vaak in mijn vaste pool van HR-freelancers, dat het toch altijd dezelfde namen zijn waar je mee gaat samenwerken. Er ontstaat een vertrouwensrelatie en vooral een gunfactor naar elkaar toe."

Ina's ervaring laat zien dat wanneer je investeert in langdurige relaties, je de kans vergroot om telkens weer gevraagd te worden voor nieuwe projecten. Dit komt doordat bedrijven graag samenwerken met freelancers die ze kennen en vertrouwen. Deze vertrouwensband zorgt ervoor dat je niet alleen nu werk hebt, maar ook in de toekomst.

De Kracht van Herhaalde Samenwerking

Het is essentieel om jezelf te bewijzen op uitdagende projecten. "Je zet mensen op een tof, uitdagend project. Op het moment dat zij voor de kortetermijnverandering bij het bedrijf aan het initiëren zijn – en wat meestal de freelancers toch willen doen is verandering op korte termijn initiëren bij onze klanten – dan kijken ze voor verdere projecten ook richting onze kant terug," legt Ina uit.

Door je focus te leggen op korte termijn succes en zichtbare verandering, creëer je een reputatie van effectiviteit en betrouwbaarheid. Dit maakt het waarschijnlijker dat bedrijven je opnieuw benaderen voor toekomstige opdrachten.

Ondersteuning door een Totale Dienstverlener

Als totale dienstverlener kan AValue op veel manieren ondersteunend zijn. Ina benadrukt: "Wij kunnen ondersteunend zijn voor andere dingen uit te gaan rollen. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan conflictbemiddeling, het invullen van vaste vacatures, maar ook extra ondersteuning bij een ontslagronde die er moet gebeuren. Er is veel werk te doen op HR-vlak, vooral bij onze KMO-klanten, en hand in hand kunnen we daar samen een antwoord op bieden."

Door samen te werken met een totale dienstverlener zoals AValue, krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten op diverse HR-gerelateerde gebieden. Dit vergroot je ervaring en maakt je een waardevolle partner voor bedrijven in uiteenlopende situaties.

Toekomstbestendig HR-werk

Ina's conclusie is helder: "Langetermijnrelaties zijn the way to go. Zo maken we het future proof om echt HR-verandering te gaan bewerkstelligen bij onze klanten." Door te investeren in langdurige relaties en samenwerkingen, kun je duurzame veranderingen doorvoeren die de basis leggen voor een betere toekomst in HR.

Kortom, voor HR-freelancers die op zoek zijn naar succesvolle en langdurige projecten, is het investeren in relaties de sleutel. Vertrouwen en herhaalde samenwerking zorgen ervoor dat je keer op keer gevraagd wordt voor nieuwe uitdagende projecten, waardoor je niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzekerd bent van boeiend werk.


Bekijk de video hieronder 

Recente artikelen
op5-8-2024 14:02
0 bekeken | 0 reacties
op5-7-2024 17:01
0 bekeken | 0 reacties
op10-1-2024 13:27
0 bekeken | 0 reacties

Reageer

Auteur
Van Elsacker
Publicatiedatum
05-08-2024
Reads
0
Comments: No comments
Share: